UTORAK JE DAN ZA ROYALE! Kinder, Revita i Superior akcija -30%

utorak je dan za royale!

Kinder, Revita i Superior akcija -30%

PROIZVODI ZA JAČANJE IMUNITETA


  • Kinder po cijeni 17,15 KM- otvorite KINDER
  • Revita po cijeni 21,00 KM- otvorite REVITA
  • Superior po cijeni 28,35 KM -otvorite SUPERIOR
    Naš farmaceutski tim će Vas rado savjetovati, informisati,  u Call centru 08-21 h. Putem Call centra također možete naručiti željeni proizvod:
  • viber 061 104 504
  • besplatni telefon 0800 211 12

 

  • Pošaljite poruku i na FACEBOOK  
  • Našu veliku ponudu eapoteke možete pogledati na linku
  • Dostava preko 30 KM je besplatna za cijelu Bosnu i Hercegovinu

 

Podizanje energije i imuniteta je veoma bitno za zdravlje organizma i obranu od raznih bolesti. Pripravci za jačanje imuniteta mogu pomoći kod toga, kako kod odraslih, tako i kod djece i starijih osoba.

Imunitet nam slabi ako se nezdravo hranimo, malo spavamo ili puno radimo. Tada smo posebno podložni razvoju upala i infekcija, ali možemo sebi pomoći kroz prehranu i dodatke prehrani. Dovoljan unos vitamina i minerala će nam osigurati odbranu od raznih mikroba koji uzrokuju prehlade.

Kako ojačati imunitet?

Podizanje imuniteta nije uvijek lak zadatak, a posebno ne u današnje doba kad toliko toga utječe na ljudsko zdravlje. Stres, nedovoljno sna i sve gora prehrana ga mogu ozbiljno narušiti.

Zašto matična mliječ?

Matična mliječ je izvanredan koncentrat biološki aktivnih sastojaka, bitnih za pravilno funkcionisanje organizma. Sadrži vodu, proteine, ugljikohidrate, vitamine (posebno B vitamine), minerale, enzime, esencijalne aminokiseline, kao i nukleinske kiseline (DNK i RNK). Proizvodi Royal Jelly ne sadrže gluten. Matična mliječ je poznata po sadržaju 10-hidroksidecenoične kiseline (10-HDA), nezasićene masne kiseline izolovane isključivo iz matične mliječi, koja snažno djeluje protiv bakterija i gljivica. Matična mliječ je jedan od najbogatijih prirodnih izvora acetilholina koji je odgovoran za prijenos nervnih impulsa i lučenje žlijezda, a sadrži i gamaglobulin, koji jača imunitet.

Jačanje imuniteta kod djece

Djeca imaju manje razvijen imunološki sistem od odraslih jer su imali manje doticaja s raznim infektivnim organizmima. Njihov imunitet nekad ne može podnijeti količinu uzročnika zaraze u malim prostorima poput škola ili vrtića.

Osim cijepljenja, bitno je da se dijete zdravo hrani te ima kvalitetne životne navike poput dovoljno sna i boravka na svježem zraku.

Zbog neredovitih i nekvalitetnih obroka djeci vrlo često nedostaje važnih nutrijenata, a njihov nedostatak može se prepoznati prema umoru, razdražljivosti, lošem snu i nemogućnosti izvršavanja obaveza.

Pobrinite se da djeca putem voća i povrća dobiju svakodnevno potrebne nutrijente, a kod povećanih napora uključite i dodatke prehrani kako bi vratili energiju i smanjili umor.

ROYAL KINDER JELLY ampule a 10, Dodatak prehrani s matičnom mliječi za djecu od 3 godine

ROYAL KINDER® Jelly je dodatak ishrani namijenjen djeci starijoj od 3 (tri) godine. Jedna bočica od 10 ml sadrži 500 mg matične mliječi prijatnog okusa banane. Hranjive i protektivne vrijednosti matične mliječi poboljšavaju fizičke i psihičke performanse, jačaju odbrambene snage organizma, povećavaju apetit i apsorpciju vitamina i minerala, uz dodatni antimikrobni efekat.

Jačanje imuniteta kod odraslih

Odrasle osobe često svoje zdravlje stavljaju na zadnje mjesto. Nažalost, mnogo odgovornosti, posla i stresa dovodi do narušenog imuniteta.

 Veliki broj osoba pati od pojave umora na prelazu godišnjih doba te naš organizam postaje skloniji respiratornim infekcijama. Virozama. Prehladi. I češći su problemi sa libidom.

Jačanje imuniteta kod starijih osoba

S godinama broj stanica imunološkog sistema, poput T stanica, opada. Također je zamijećeno da imunološke stanice kod starijih osoba brže odumiru te nisu učinkovite kao prije.

Starije osobe jedu rjeđe i manje raznovrsno, a upravo je prehrana najbolji način da se pojača imunitet kod starijih osoba. Osim hrane, mogu se unositi dodaci prehrani kao i biljni čajevi za jačanjw imuniteta.

ROYAL REVITA JELLY ampule a 10, Dodatak prehrani s matičnom mliječi i ginsengom za odrasle

ROYAL ReVITA® Jelly je kombinacija matične mliječi i ginsenga, korijena biljke sa stimulativnim svojstvima. Ova kombinacija je namijenjena za primjenu u stanjima velike fizičke i psihičke iscrpljenosti. Predstavlja energetski nadomjestak uz prateće adaptogene i stimulirajuće efekte. Pripisuju mu se svojstva poput produženja životnog vijeka, održavanja vitalnosti, poboljšavanja funkcioniranja endokrinih žlijezda i nervnog sistema, poboljšanja imunoloških funkcija, povećanja koncentracije i mentalnog odgovora, poboljšanja fizičke i mentalne performanse ili povećanja tjelesne otpornosti na stresne situacije. Obje djelatne tvari djeluju stimulativno, sinergički podržavaju jedna drugu na prirodan način, vraćajući organizmu snagu i vitalnost  neophodnu za lakše nošenje sa svakodnevnim životnim zadacima i obavezama.

ROYAL SUPERIOR JELLY ampule a 10, Dodatak prehrani s matičnom mliječi za odrasle

ROYAL SUPERIOR® Jelly je dodatak ishrani namijenjen za primjenu u odraslih. Jedna ampula od 10 ml sadrži 2000 mg matične mliječi s okusom jagode. Naročito je efikasan zbog svojih nutritivnih, metaboličkih i energizirajućih benefita, koji potpomažu bolje funkcioniranje tijela

.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)