O nama

Grupacija Europharm sa sjedištem u Bihaću snabdijeva i pruža usluge svojim klijentima od 1998.god. i u svom sastavu ima 7 apoteka, 3 estetska centra i veledrogeriju Verdi , a naše poslovnice se nalaze u Bihaću, Cazinu i Velikoj Kladuši.

Sve apoteke i estetski centri grupacije opremljeni su najmodernijom opremom i dostignućima iz polja farmacije, kozmetologije i estetike. Apoteke Grupacije Europharm su prve akreditovane od strane AKAZ-a (Agencija za kvalitet i akreditaciju u zdravstvu u Federaciji BiH) na području Unsko-sanskog kantona sa najvišom ocjenom. Veleprodaja lijekova, medicinskih sredstava i medicinske opreme Verdi je akreditovana od ICS (Institut za Certificiranje Sistema) čiji certifikat potvrđuje da je sistem upravljanja kvalitetom u skladu sa normom ISO 9001:2015. Estetski centri Farmalija vam pružaju usluge čitavog spektra tretmana od strane profesionalnih treapeuta koji redovno učestvuju na brojnim obukama i seminarima.

Misija Grupacije Europharm je da objedinimo sve aspekte njege zdravlja naših klijenata. Sa jedne strane kroz naše apoteke sa 24h radnim vremenom, širokim asortimanom lijekova, dodataka prehrani, kozmetike,  medicinski proizvoda i usluga , a s druge strane našim centrima ljepote gdje se može napraviti kompletna njega tijela i lica uz čarobni ambijent koji vam pruža osjećaj potpune relaksacije . Naši vrhunski profesionalni timovi koji broje 60 zaposlenih uvijek će Vas dočekati s osmijehom i korisnim savjetima.

                                                  Vaš tim Grupacije EUROPHARM