Tretmani tijela

KAVITACIJA

Neinvazivna i bezbolna terapija, koja omogućava brzo, sigurno i učinkovito preoblikovanje tijela.
Precizno odstranjivanje lokalnih masnih naslaga bez dugotrajnog oporavka.
Oblikovanje trbuha, stražnjice, bedra, bokova, koljena i gornjega dijela ruku.
Vidljivi rezultati već na početku terapije; daljnji postupci ako želimo dodatno smanjiti opseg tretiranog dijela tijela
Idealno rješenje za sve koji bi željeli poboljšati svoj izgled, a ipak se neće ili ne mogu odlučiti za hirurški zahvat.

RADIOFREKVENCIJA

Radiofrekvencija jetretman kojidjeluje na principu kontrolirane akumulacije topline duboko u dermisu, što pospješuje lokalnu cirkulaciju i stimulira nastajanje novog kolagena u tkivu. Rezultat je vidno poboljšanje izgleda i tonusa kože. Koža postaje napetija, glatka i djeluje znatno mlađa u odnosu na izgled prije terapije.

LIMFNA DRENAŽA

Limfna drenaža je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče razgradnju celulita, smanjenje obujma, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema. Limfnom drenažom, zvanoj i presoterapija, postiže se ravnoteža tekućina u organizmu i bolje opće stanje organizma.
Idealna je dopuna anticelulitnim tretmanima.

MASAŽE

Masaža za cilj ima opuštanje, stimuliranje cirkulacije, te eliminacija toksina. Njom se površinski čiste izumrle stanice, koža se hidratizira i hrani, a postiže se duboka relaksacija jer se mišići opuštaju. Ona smanjuje razinu stresa, pomaže pri glavobolji, nesanici, nervozi.

ANTICELULITNI TRETMAN LIPO DETOX

LIPO-DETOX anticelulitni postupak, jednostavno i brzo smanjuje opseg tijela te vidljivo ublažava izgled narančine kože. Prirodni aktivni sastojci (klinički dokazano) djeluju odmah i dajuslijedeće rezultate: smanjenje debljine masnog tkiva, poboljšanje strukture potkožnoga tkiva, smanjeno zadržavanje vode i skladištenja masti. Već nakon jednosatnog tretmana poboljšan je izgled kože, ona postaje glatka, kompaktna i vidljivo napetija.

PILING TIJELA

Pomoću kristala soli iz mrtvog mora bogatih mineralima potrebnim ljudskom organizmu, nježno uklanja površinski sloj odumrlih stanica epidermisa. Sa dodanim eteričnim uljima ružmarina, paprene metvice, lavande i borovice, potiču detoksikaciju kože. Nakon pilinga, koža je dobro očišćena, glatka, čvrsta na opip te odlično pripremljena za apliciranje maske .

DETOX MASKE ZA TIJELO

Maske iz blata i bilja, već su prije 3000 godina, cijenili te upotrebljavali Egipćani, Grci i Rimljani. Tradicija upotrebe različitih obloga na koži očuvala se i danas jer s ničim drugim nije moguće postići tako brze i vidljive rezultate kao sa maskom.
Pravilno izabrana maska koži nudi više hranjivih tvari, vlage, vitamina i minerala te može napravitiprava mala čuda. Kod nanosa maske na kožu stimulira sečišćenje i prokrvljenost kože, regulira se ravnoteža vlage i lipida, koža se umiruje, opuštaju se misli i tijelo. Učinak maske vidljiv je još nekoliko sati, a posebno onda kada njegu završimo sa opuštajućom masažom tijela.

DEPILACIJA ŠEĆERNOM PASTOM

100% prirodna depilacija šećernom pastom povratak je drevnim znanjima i vještinama depilacije tijela. Manje je bolna te ne izaziva iritaciju kože. Pasta se lijepi za dlaku ,a ne za kožu tako da klijenti mogu uživati u ugodnijem postupku koji će kožu učinitiglatkom i baršunastom. Dužina dlačica potrebna za depilaciju je 2-4mm. Pasta se sastoji od vrlo malih čestica,te prodire puno dublje pod kožu i izvlači dlaku iz korijena. Dlačice postaju sve rjeđe, mekše, rastu sve sporije a uklanjaju se i urasle dlačice.

DEPILACIJA VOSKOM

Idealna depilacija za osobe koje imaju problem sa pucanjem vena, kapilara te dulje dlačice.. Vosak se pomoću patrona nanosi na kožu i odstranjuje trakama u suprotnom smjeru. Idealna metoda za sve one koji se žele brzo i efikasno riješiti dlačica