Tretmani ruku

estetska manikura

Manikura je osnovna metoda njege i zaštite ruku, a uključuje piling za otklanjanje mrtvih stanica kože, masažu, uređenje zanoktica i oblikovanje noktiju rašpicom. U nastavku tretmana, na vaše nokte nanijet će se trajni lak u boji po vašem izboru.

spa manikura

SPA manikura je posebna njega za ruke koja sadrži piling , uređivanje noktiju i kožice oko njih te po želji lakiranje. Nakon toga slijedi dodatna njega masažom i i maskom parafina koja donosi poseban osjećaj dobrobiti. Parafin pojačava mikro cirkulaciju u koži, hidratizira kožu tako da na njenu površinu izvlači vlagu iz donjih slojeva kože, tvori okluzivnu masku (bez pristupa zraka i vlage) koja stvara idealno okruženje za bolji prodor nanesenog proizvoda što rezultira optimalno hidratiziranom kožom.

trajni lak

Američki brend CND™ (Creative Nail Design) je nedavno ponovo nagrađen za najbolji svetski nail proizvod, a osvojio ga je zahvaljujući najnovijem svetskom hitu – kolekciji UV3 Shellac – Hibridnim lakovima za nokte.
Shellac se nanosi se kao lak, nosi se kao najkvalitetniji gel, odmah suši, besprekorno sija i traje do 14 dana! Skida se za samo 10 minuta. Ne oštećuje nokte!