DIETPHARM & PHARMAS DODACI PREHRANI NA AKCIJI -20% U UTORAK

DIETPHARM & PHARMAS DODACI PREHRANI NA AKCIJI -20% U UTORAK

OD MALE GENERIČKE KOMPANIJE DO LIDERA U SEGMENTU DODATAKA PREHRANI U REGIJI 


  • Otvorite link: DIETPHARM&PHARMAS
  • Možete nas kontaktirati i putem vibera na broj  061 104 504 (savjeti 08-21 h)
  • Rado ćemo Vas savjetovati na besplatni telefon 0800 211 12 (savjeti 08-21 h)
  • Pošaljite poruku i na FACEBOOK
  • Našu veliku ponudu eapoteke možete pogledati na linku
  • Dostava preko 30 KM je besplatna za cijelu Bosnu i Hercegovinu

U želji da Vam približimo Dietpharm & Pharmas proizvode pripremamo za Vas akciju -20%

Tvrtka PharmaS osnovana je 2009. godine s ciljem osmišljavanja i proizvodnje inovativnih lijekova, preparata te dodataka prehrani. Temelj tvrtke je gotovo 200 visokoobrazovanih domaćih stručnjaka iz područja farmacije koji svojim svježim idejama i inovativnim pristupom uvijek teže napraviti najbolji proizvod na tržištu.

PharmaS je posvećen razvoju inovativnih proizvoda od kojih je važno spomenuti najnoviji proizvod Pro Beta Glukan. Taj novi inovativni PharmaSov proizvod brzo i sigurno aktivira naš imunološki sustav, na način povećanja otpornosti organizma na infekcije, bržim i jačim odgovorom na patogene uzročnike, te bržim oporavkom.


PHARMAS PRO BETA GLUKAN JUNIOR

je dodatak prehrani za djecu s Wellmune® beta glukanom i vitaminom D koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava i koji je potreban za normalan rast i razvoj dječjih kostiju.

Wellmune® beta glukan je visokopročišćeni beta- 1,3/1,6 -glukan iz kvasca Saccharomyces Cerevisiae, brendirani klinički ispitan beta glukan, prirodan, siguran i znanstveno dokazan sastojak.


PHARMAS PRO BETA GLUKAN 1275 mg

Pro Beta Glukan 1275 mg sadrži beta -(1,3 /1,6)-d glukan, izoliran iz stanične stjenke kvasca Saccharomyces cerevisiae; koji povećava imunološku aktivnost za 50-120% unutar prvih 72-96 sati od orlanog uzimanja.

Jedini beta glukan na tržištu koji sadrži visokopročišćeni (min. 85%) beta -(1,3/1,6)-d glukan u punoj dnevnoj dozi od 1275 mg uz dodatak probiotika Bifidobacterium animalis ssp. lactis BLC1; i antioksidansa vitamina C, D i cinka u punoj dozi.

Važno je naglasiti da je to jedini beta glukan na tržištu koji sadrži probiotik, a koji pridonosi obnavljanju crijevne mikroflore


ZA MIRAN SAN – DORMIRIN FORTE KAPSULE ILI DORMIRIN RAPID SPREJ 

DORMIRIN RAPID je jedinstveni proizvod na prirodnoj bazi s melatoninom koji omogućava brže uspavljivanje i miran i kvalitetan san. Dormirin je proizveden prema najvišim standardima kvaliteta, a zahvaljujući pažljivo biranim sastojcima koji ne izazivaju navikavanje, omogućuje poboljšanje kvaliteta sna.

  • Sublingvalni sprej,
  • 70 doza,
  • ukus mentola.
  • Sadrži prirodni zaslađivač steviju
  • Preporučenu dnevnu dozu čini 1 potisak raspršivača koji sadrži Melatonin 1 mg.

 

DORMIRIN FORTE je nova i snažnija formula  s melatoninom koji omogućuje brže uspavljivanje te miran i kvalitetan san. Originalna formula, uz melatonin, sadrži i ekstrakte korijena valerijane i lista matičnjaka te cink, dobro poznate prirodne sastojke koji dodatno umiruju i omogućavaju cjelonoćni miran san.


PHARMAS PROBALANS – ZA VARENJE I METABOLIZAM

PROBalans je inovativni dodatak prehrani s visokom koncentracijom triju dobro poznatih vrsta dobrih bakterija i dodatnom, jedinstvenom kombinacijom sastojaka za još učinkovitije djelovanje. Namijenjen je prirodnom uravnoteženju probave i metabolizma.

Istovremeno djelovanje dobrih bakterija mliječne kiseline, cinka, vitamina B6, apigenina i ekstrakta paprene metvice tvori inovativnu formulu koja sinergijski djeluje na probavu i metabolizam.

 


PHARMAS PROBALANS BABY KAPI

Probiotičke kapi za dojenčad i djecu s Lactobacillus rhamnosus SP1 I vitaminom D3 –za učinkovitu prevenciju i terapiju respiratornih i crijevnih infekcija kod djece.

  • Od prvog dana života
  • Za bolji imunosni odgovor
  • Za normalan rast i razvoj kostiju
  • Ne sadrži alergene, laktozu, gluten ni bjelančevine
  • Nema okusa ni mirisa

Preporučena dnevna doza za dojenčad od rođenja, malu i stariju djecu je 6 kapi, jednom dnevno, neovisno o obroku.


PHARMAS PROBALANS LADY VAGINALETE

PROBalans Lady je jedinstvena kombinacija Lactobacilus acidophilus, mliječne kiseline i izoflavona koja vraća balans vaginalnom ekosistemu.

PROBalans Lady je medicinski proizvod u obliku vaginalnih tableta namijenjen djevojkama i ženama starijima od 14 godina.

Za sve poremećaje ravnoteže flore urogentalnog područja:

  • spriječava rast i širenje bakterija i gljivica
  • obnavlja pH vaginalnog sadržaja
  • unaprijeđuje tonus i elastičnost sluznice
  • kao pomoć u menopauzi

PROBalans Lady je savršena potpora terapiji antibioticima te u menopauzi!


PHARMAS URIROYAL VREĆICE – KRALJEVSKO RIJEŠENJE ZA ZDRAVLJE MOKRAĆNIH PUTEVA

UriRoyal je inovativan dodatak prehrani, jedinstvenog i učinkovitog sastava za nekomplicirane infekcije mokraćnih puteva i prevenciju rekurentnih infekcija mokraćnog sistema.

Sadrži jedinstvenu kombinaciju D-manoza (2 g) –  koja se čvrsto  veže na površinske izdanke bakterije E. coli te ju mokrenjem izbacuje van iz tijela i  S. boulardii (10 milijardi) koji vraća probavni sustav u ravnotežu tako što štiti dobre bakterije i ubrzava oporavak sluznice probavnog trakta tijekom i nakon uzimanja antibiotika.

Brzo i lako oslobađa tegobe, odlična podnošljivost, te nema neželjenih efekata.

  • prah se lako otapa u vodi, aroma brusnice

PHARMAS FEMIPAUSE – ZA UBLAŽAVANJE TEGOBA MENOPAUZE 

Femipause je prirodni proizvod jedinstvene kombinacije sastojaka za ublažavanje menopauzalnih tegoba. Zahvaljujući toj jedinstvenoj kombinaciji, među kojima su ključni, ektrakt lista livadne (crvene) djeteline i lupine sjemenki lana u formulaciji za dan te melatonin u formulaciji za noć.

1 svijetlo žuta kapsula dnevno, uzeti s pola čaše tekućine nakon doručka

1 plava kapsula dnevno, uzeti s pola čaše tekućine pola sata prije spavanja


PHARMAS HARTIKOL – ZA SNIŽAVANJE I ODRŽAVANJE NORMALNE RAZINE HOLESTEROLA U KRVI  

Hartikol je jedini proizvod na našem tržištu koji osim fermentirane crvene riže, u svom sastavu sadrži i ekstrakt lista artičoke za još bolje djelovanje.
Monakolin K uspješno snižava koncentraciju kolesterola i triglicerida u krvi pacijenata.

Hartikol je prirodni proizvod bez glutena, laktoze, GMO i konzervansa te je dovoljna samo 1 kapsula na dan.


PHARMAS FLORIOTIC BOULARDII – SINERGIJSKI UČINAK U OBNOVI CRIJEVNE MIKROFLORE 

FLORIOTIC BOULARDII sadrži visoku koncetraciju dobro poznatih dobrih bakterija laktobacila i bifidobakterija uz jedinstvenu kombinaciju  S. Boulardii za sinergijski učinak u obnovi crijevne mikrobiote koja je u disbalansu kod odraslih i djece.

Ubrzava oporavak sluznice probavnog trakta tijekom i nakon uzimanja antibiotika, te pomaže kod proljeva koji su nuspojava antibiotske terapije.

Ne sadrži mliječne bjelančevine, laktozu i gluten. Ne sadrži alergene.


DIETPHARM

  • Za sve Vas kojima živite brzo, jedete brzu hranu, trebate vitaminsko-mineralni dodatak-zbog povećanih potreba, smanjenog unosa, i sl tu su odlični: CENTRAVIT vrećice
  • Za očuvanje zdravog vida, ali i posebno kod osoba koje imaju probleme sa vidom tu je Makulin plus
  • Osjećate se umorno, iscrpljeno, a posebno važan kod svih srčanih bolesnika, za Vas je KOENZIM Q10
  • Ako imate probleme sa jetrom i žuči tu je  SILIMARIN ARTIČOKA 
  • Za zdrave i jake kosti šumeće tablete kalcija u obliku citrata sa vitminom D

OSTALI PROIZVODI NA AKCIJI

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)