Čudesna Reishi gljiva liječi čak i karcinom? Probajte Imuno Bio kapsule!

Čudesna Reishi gljiva liječi čak i karcinom? Probajte Imuno Bio kapsule!

 

Imuno Bio kapsule sa Reishi gljivom

Imuno BIO se sastoji od mljevenih plodnih tijela i micelija organski proizvedene reiši gljive (Ganoderma lucidum). Proizveden je bez upotrebe hemijskih ili sličnih preparata i ne sadrži sastojke životinjskog porijeka i stoga je pogodan za vegeterijance i vegane.

Imuno BIO sadrži vitamin C organskog porijekla iz Bio Acerole, koji je značajan prirodni antioksidans koji štiti ćelije od oštećenja izazvanih slobodnim radikalima i pomaže u podršci imunološkog sistema.

Reishi pripada u kategoriju najviše izučavanih jedinki u svijetu biljaka i gljiva. Pronađeno je preko 400 različitih bioaktivnih spojeva, a najvažniji su polisaharidi, ganodermična i betulična kiselina, triterpeonici, ergosteroli te adenozin.

Reishi čisti tijelo i liječi ga!

 

Reishi čisti tijelo od toksina, povećeva i regulira imunološki i endokrini sustav, štiti od nastanka tumorapoboljšava cirkulaciju i odstranjuje štetne slobodne radikale.

Blokira sintezu DNK-a stanica raka, uništava enzimatsku aktivnost tumorskih stanica, ubrzava nastanak makrofaga (prirodnih stanica ubojica) i regulira limfocite T i B te time ograničava širenje stanica raka. Na taj način produžuje život smanjuje broj metastaza te povećava kvalitetu života.

U kemoterapiji i zračenju reishi olakšava bolove i umanjuje toksične učinke i nuspojave (umor, gubitak apetita, gubitak kose, ’gušenje’ koštane srži, visoka sklonost infekcijama). Povećava detoksikaciju jetre te potiče obnavljanje jetrenih stanica, zato je važan dodatak u terapiji za oboljele od raka jetre.

Povećava apetit i olakšava bolove u posljednjim stadijima raka. Ta je gljiva najučinkovitija kod bolesti bubrega, a dobri rezultati dobiveni su i u liječenju raka dojke, prostate, jetre, slezene, gušterače i crijeva, kao i kod tumora na mozgu.

Klinička istraživanja

Šestomjesečna klinička istraživanja na medicinskom fakultetu u Tokiju su pokazala da je skoro polovina od 53 pacijenta sa povećanim krvnim tlakom imala značajno sniženje krvnog tlaka poslje uzimanja Ganoderme a slične rezultate su dobili kineski naučniciu svojim obilnim istraživanjima djelovanja extrakta Ganoderme na pacijente sa visokim nivoom kolesterola kod kojih je nivo kolesterola značajno opao poslije samo 1-4 mjeseca svakodnevnog konzumiranja extrakta (kod 68% od 90 pacijenata).

Istraživanja u Japanu

Najveći dio istraživanja antitumornih učinaka gljiva proveden je u Japanu. U Istraživačkom institutu Nacionalnog centra za rak u Tokiju, Ikekawa i suradnici ispitali su već davne 1969. na miševima kojima su prethodno presadili sarkom 180, antitumorno djelovanje ekstrakata jestivih gljiva, što su 5 godina kasnije potvrdili i proširili Hamuro i Chihara u zajedničkom istraživanju toga instituta i poznate prehrambene kompanije Ajinomoto.

Imuno Bio možete pogledati i kupiti!

  • Možete nas kontaktirati i putem vibera na broj  061-104-504 ( savjeti 10-17 h)
  • Rado ćemo Vas savjetovati na besplatni telefon 0800 211 12 ( savjeti 10-17 h)
  • Pošaljite poruku i na FACEBOOK
  • Našu veliku ponudu eapoteke možete pogledati na linku
  • Dostava preko 30 KM je besplatna za cijelu Bosnu i Hercegovinu

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)