Uz Pharmavital Beauty collagen Vaša koža, kosa i nokti će izgledati besprijekorno

ŠTA JE KOLAGEN?

Kolagen je najdominantnija bjelančevina u ljudskom organizmu, te čini više od 40% ukupnog sadržaja bjelančevina. Nalazi se u svim organima i tkivima kao što su kosa, koža, nokti, hrskavice, ligamenti, oči, mišići, krvne žile.  Ime mu je izvedeno iz grčke riječi Kole, što znači ljepilo te ima ulogu kao glavna vezivna komponenta navedenih struktura dajući im potrebnu elastičnost i čvrstoću držeći sve na okupu.

LIJEPA KOSA, KOŽA I NOKTI KAO POKAZATELJ DOBROG ZDRAVLJA I MLADOLIKOG IZGLEDA

Stanje i izgled kose, kože i noktiju ogledalo je općeg zdravstvenog stanja organizma, stoga su i najučinkovitiji proizvodi za ljepotu oni koji djeluju – iznutra. Poslije 30. godine proizvodnja kolagena u organizmu  počinje značajnije da opada čiji nedostatak se manifestira i na našem vanjskom izgledu odnosno građi i kvaliteti kose, kože i noktiju. Na godišnjem nivou njegova proizvodnja opada za 1,5 % što do 40. godine doseže čak 15% manju bioraspoloživost kolagena u našem tijelu.

Uz Pharmavital Beauty collagen probudite Vašu kosu

Kao posljedica manje opskrbe kolagenom kosa počine da gubi sjaj, vlasi su manje elastične, dolazi do pucanja vrhova i njenog beživotnog izgleda. Uloga kolagena na zdravlje kose je višestruka. On je zaslužan za brži rast kose te smanjuje i pojavu sijedih vlasi. Efikasan je za tretiranje suhe, ispucale i lomljive kose te ojačava vrhove i potiče rast novih folikula. Također pozitivno djeluje na smanjivanje opadanja kose, odnosno pomaže u regeneraciji i rastu kose. Uz Pharmavital Beauty collagen postignite gustu, sjajnu, zdravu i elastičnu kosu.

Pharmavital Beauty collagen kao prepreka zubu vremena za Vašu kožu

Kolagen svojom mrežom vlakana podupire i zateže kožu, uslijed postepenog opadanja njegove proizvodnje dolazi do defragmentacije kolagenih vlakana. Na tim mjestima dolazi od opuštanja kože i stvaranja sitnih linija i  bora, koža ima manji kapacitet zadržavanja vlage i dolazi do njenog stanjivanja. Kolagen pridonosi elastičnosti i sposobnosti peglanja finih linija i bora. Kolagen je neophodan za učvršćivanje obješene kože, a pomaže i u izjednačavanju njenog tonusa. Studije su pokazale da unos egzogenog kolagena podstiče vlastite kapacitete odnosno specijaliziranje stanice fibroplaste na sintezu novih kolagenskih vlakana, sprečava daljnje propadanje postojećih i povećava sposobnost zadržavanja vode hraneći kožu iznutra.

Pharmavital Beauty collagen za čvrste, njegovane i blistave nokte 

Vrlo čest razlog nezadovoljstva velikog broja žena je nezdrav, loš izgled njihovih prirodnih noktiju zbog čega se odlučuju na razne estetske tretmane i upotrebu umjetnih noktiju. Problemi sa kojim se najčešće susreću su suhi nokti skloni pucanju i ljuštenju, bijele mrljice i hrapava površina samog nokta. Nezdrave životne navike, poput pušenja i prekomjerne konzumacije alkohola, prekomjerno izlaganje suncu, razni zagađivači kao i toksične stvari (provjerite lakove koje koristite za svoje nokte) negativno utječu na postojeći kolagen, a to se ujedno izražava na izgled naših prirodnih noktiju. Kolagen pomaže hidrataciju noktiju, ubrzava njihovu obnovu i rast, jača strukturu i vraća izgubljeni sjaj.

KOME SE PREPORUČUJE KOLAGEN?

Kolagen je makronutrijent, bjelančevina sastavni dio mnogih namirnica animalnog porijekla i nije štetan. Pošto ga sasvim dovoljno proizvodimo do 25-te godine nema potrebe za njegovom dodatnom konzumacijom u vidu dodataka prehrani . Preporučuje se uzimanje od najmanje 3 mjeseca, pauze nije potrebno praviti, a poslije 25. godine se može uzimati na redovnoj osnovi. Ukoliko se pravi pauza onda je bitno da se kozumacija kolagena od 3 mjeseca ponovi 3 puta godišnje.

Zašto izabrati Pharmavital Beauty collagen?

Formulacija Beauty Collagena sadrži premium solugel kolagen hidralizat, kao i vitamin C, hijaliuronsku kiselinu, koncentrat soka od borovnice i dodatne vitamine i minerale.

Vitamin C koji je važan dio formulacije, podržava normalno stvaranje kolagena.

Hijaluronska kiselina igra ključnu ulogu u hidrataciji kože. Uz kolagen i elastin, jedan je od glavnih sastojaka vezivnog tkiva koje okružuje naše stanice kože gdje koži pruža vlagu i čvrstoću.

Selen pomaže u zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.

 

http://eapoteka.kps.ba/proizvod/pharmavital-beauty-collagen-30-bocica-potice-vlastitu-aktivnost-koze-i-njezinu-regeneraciju-iznutra/

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)