PEPTIDI: UPOZNAJTE REVOLUCIONARNI SASTOJAK PROTIV STARENJA

PEPTIDI: UPOZNAJTE REVOLUCIONARNI SASTOJAK PROTIV STARENJA

Uz retinol, antioksidanse, AHA kiseline i vitamin C koji su sve prisutniji u sastavima proizvoda za njegu kože, možda vam se čini da svaki mjesec postoji novi najbolji aktivni sastojak.

Najnovije su otkriće u svijetu ljepote peptidi, kratki lanci aminokiselina, neke od kojih su poznate po sposobnosti ponovnog pokretanja proizvodnje kolagena, a time i usporavanja starenja.

S vremenom se, baš kao i u ostatku tijela, metabolizam kože usporava, odnosno koža se manje učinkovito obnavlja i sporije proizvodi kolagen, glavno vlakno u dermi, što dovodi do gubitka čvrstoće i elastičnosti.

Uz prekomjerno provođenje vremena na suncu i izlaganje ultraljubičastim zrakama ovaj se proces drastično ubrzava.

Osim toga, upale koje uzrokuju slobodni radikali u štetnim čimbenicima poput onečišćenja i dima cigareta mogu ubrzati proces starenja. Kako starimo, kožu je potrebno stimulirati kako bi se obnovila.


peptide


Neki od najučinkovitijih peptida, koji se i upotrebljavaju u proizvodima za njegu kože, jesu peptidi iz graška i tripeptidi.

Peptid iz graška prirodnog je porjekla. Ojačava kolagen i elastin, potiče njihovo daljnje stvaranje u koži te stabilizira poveznicu između derme i epiderme kako bi koža postala čvršća.

Tripeptidi su snažan sastojak koji povećava sintezu kolagena i lumikana, koji održava stabilnost vezivnog tkiva, kako bi se ojačala struktura i čvrstoća kože. Čine kožu debljom i pružaju joj svježiji izgled.

AFRODITA 3 PEPTIDES


Afrodita linija proizvoda 3 PEPTIDES djeluju izravno na stanice kože te ih potiče da se brže dijele i sintetiziraju više kolagena, elastina i hijaluronske kiseline.

Posljedično usporava starenje kože te je svestrano pomlađuje: vidljivo učvršćuje kožu, zaglađuje reljef kože i intenzivno korigira bore!


VICHY LIFTACTIVE COLLAGEN SPECIALIST DNEVNA KREMA

  • VIDLJIVO SMANJUJE BORE
  • PREOBLIKUJE KONTURE LICA
  • SMANJUJE VIDLJIVOST PIGMENTACIJSKIH MRLJA

Vichy mineralizirana termalna voda po prvi put udružena je s anti-aging peptidima i vitaminom C radi korekcije znakova gubitka kolagena na koži.

Ova njega preporučuje se ženama koje žele novu generaciju proizvoda iznimnog anti-ageing djelovanja i učinkovitosti, uz sastojke prirodnog podrijetla.

AKTIVNI SASTOJCI : Peptidi, Vitamin C, mineralizirana termalna voda Vichy
TIP KOŽE: Svi tipovi kože
KAD: Ujutro + navečer
DOBROBITI : Smanjuje pojavu tankih linija i bora, korigira neujednačen ten.


 

http://eapoteka.kps.ba/proizvod/vichy-liftactive-collagen-specialist-dnevna-krema-50ml/


 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)