SAVJETI EAPOTEKA.BA ZDRAVLJE SE VIDI KROZ KOŽU

ZDRAVLJE SE VIDI


 

Do 30-ete mogli smo biti budni cijeli vikend i sa samo malo pudera u ponedjeljak izgledati kao da smo bili na odmoru i tretmanima za ljepotu.

S 40-et to više nije tako. Naše zdravlje se doslovno vidi na našim licima, načinu na koji se krećemo, energiji koju nosimo. Zato nije loše promisliti o nekoliko zlatnih pravila koja će vam pomoći da kožu izvučete iz depresije!

PILING JE OBAVEZA 

Možete imati najskuplju kremu na svijetu. Ipak, ukoliko ne uklonite mrtve stanice na površini kože ona se neće apsorbirati i odraditi svoj posao.

Piling treba raditi redovito bez obzira da li ga radili u kozmetičkom salonu ili kod kuće.

Postoji sto načina kako da jednostavno izradite svoj prirodni piling nakon kojeg će svaka koža izgledati svjetlije i svježe. Nemojte ga zaboraviti niti u ljetnoj sezoni.

HIDRATACIJA SA SVIH STRANA 

Hidratizirajte svoju kožu losionima nakon tuširanja ili kupanja obavezno.

Ali ne samo to obavezno pijte i dovoljno vode ili nekih lagano ohlađenih čajeva.

Hidratacija iznutra i izvana učinit će kožu stvarno spremnom.

MIJENJAJTE KREME

Sigurno je fora koristiti godinama samo blagu baby kremu i ništa više. Ipak takvih, genetski sretnih žena ima jako malo.

Zato svakih par godina provjerite što zapravo vaša koža treba. Kako starimo, kreme trebaju biti bogatije i kvalitetnije.

Kreme i losione na bazi vode treba zamijeniti onima na bazi ulja, ali i pametno odabrati vrstu prirodne kozmetike koja to zadovoljava.

Starenjem konture lica se mijenjaju i gubimo masnoću ispod kože. Zato trebamo kreme koje će kožu hidratizirati dodatno te je zategnuti i učvrstiti.

Rezultate ćete vidjeti veoma brzo čim se riješite svoje stare kreme iz mladih dana.

AFRODITA PURE GOLD DIVNE

Ove godine svi žudimo za malenim luksuzima koji bi nam uljepšali svakodnevnicu. Zlato je tako postalo glavni trend u nakitu – što veće, to bolje, bila je glavna tema ovog ljeta. Zlato, znak imućnosti i slika iznimnosti, simbol glamura i prestiža u svem svojem sjaju, kraljuje i na području kozmetike.

U svemu tome, shvatili smo i da je briga za naše zdravlje među najvećim prioritetima te da njega kože i organizma mora biti na prvom mjestu.

Ovdje u priču ulazi Kozmetika Afrodita, koja je predstavila novosti u liniji Pure Gold Divine 24 Ka Afrodita Proffesional, a to su raskošni Lifting serum i Ulje za ljepotu. Oba su prepuna anti-age sastojcima, ali glavna zvijezda ipak je – zlato.

Čestice čistog zlata, sojini izoflavoni i iznimno visoke koncentracije dermokozmetičkih sastojaka uhvaćeni u raskošne teksture znatno poboljšavaju tonus kože i djeluju s intenzivnim učinkom korekcije bora.

 

IZBJEGAVAJTE VRUĆE

Možda je zgodno ležati u kadi na +50 i grijati se, ali što smo stariji trebamo više izbjegavati vruće kupke na duže vrijeme.

Upravo vruća voda može najbrže iscrpiti prirodna ulja u koži. Imajte to na umu.

I na kraju, ne manje bitno, spavanje nije najbitnije u životu, ali je za izgled kože presudno.

Odmor izgleda automatski će vam donijeti i mladolikije lice, a to se ne može ničime nadoknaditi.

Osim naravno ozbiljnim estetskim zahvatima. Ukoliko ste njihov pristalica.

Dakle, mijenjajte svoj odnos prema koži, kremama i njezi. Izgledat ćete dulje mladoliko i svježe, a samim tim i zadovoljnije. Vrijedi se potruditi.

 

PROIZVODI NA AKCIJI


 

IZVOR

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)